Oldal kiválasztása

Rólam

Sok mindent megéltem már; szakmai és magánéleti sikereket, személyes fejlődést, önismereti elmélyülést, privát és munkahelyi krízishelyzeteket is. 
Szülőként teljes családban, egy szülős családban és mozaikcsaládban is számos váratlan helyzet adódott már az életemben.
Az Access Bars® technikát azért tanultam meg, mert nagyon jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. Nagyszerű érzés, amikor megszűnik a „túlgondolkozás”, eltűnnek a felesleges aggodalmak és a kifogások. Sokkal több lehetőséget veszek észre és élni is tudok velük.
Access Bars® Facilitátorként 1 napos workshop keretein belül adom át ezt a tudást másoknak, akik ezáltal maguk is okleveles Bars® kezelőkké válnak. 
Az alábbi videóból többet is megtudhatsz erről a technikáról.
3

10+ év vállalati HR

Állásinterjúkon nem csak interjúztatóként, hanem jelöltként is vettem részt. Amikor a „hóhért akasztották”: nálam az izgalom addig tartott, amíg szerepet játszottam és divatos szófordulatokkal próbáltam eladni magam.
3

Egyéb tapasztalatok

Gyártás, Logisztika, Kereskedelem, Multinacionális környezet, Bank, Ügyfélszolgálat, Asszisztencia, Nonprofit szféra, Egyéni vállalkozás, KKV.

3

Képzések, végzettségek

HR (Humán erőforrás gazdálkodás), Nemzetközi szállítmányozás, Business coaching, Access Bars® facilitátor

3

Karrierépítés

A „karrier” szó életutat is jelent. Számomra fontos, hogy a munkám is hozzájáruljon ahhoz, hogy elégedetten éljem az életemet. Erre törekszem.

3

Magánéleti háttér

Székesfehérváron születtem és Budapesten élek. Két tini anyukája vagyok és egy mentett keverék kutya gazdája.

Egy érdekes nézőpont

Én így indultam el…

Ott ültem a munkahelyemen és arra gondoltam, hogy “Miért nem szeretem a munkámat? Saját irodám van (pedig nem is vagyok vezető). Bejárhatnék dolgozni, tekerhetném a mókuskereket, felvehetném a fizetésem, aztán a szabadidőmben pedig azt csinálhatnék, amit akarok.” Amint megtaláltam a saját válaszaimat, megtaláltam hozzájuk a megoldásaimat is. Nem osztom most meg veled ezeket, mert nem az a fontos, hogy én mit választottam. Most már azért dolgozom, hogy te is megtaláld azt, ami megfelel az igényeidnek, igazodik a képességeidhez és elégedett vagy vele.

Ahol elérsz

+36 30 997 7786

1027 Budapest Margit krt. 58.

előre egyeztetett időpontban

Kezdhetjük

Eldöntöttem, hogy megteszem az első lépést.